Un par frumos si sanatos, o tunsoare perfecta, o culoare de par care ti se potriveste,  la salonul  nostru vei avea parte de toate acestea.

Parul tau merita sa fie rasfatat si alintat pentru ca tu sa arati bine. Lasa-te pe mana stilistilor nostri si vei vedea cat inseamna o frizura frumoasa si un aranjament deosebit cand este vorba de parul tau.

Machiajul profesional ne ajuta sa evidentiem frumusetea fetei si sa corectam defectele, este foarte important pentru toate femeile elegante, in primul rand pentru imaginea personala, pentru a va simti mai bine si mai sigura pe sine. Folosim doar produse profesionale pentru diverse tipuri de machiaj: machiaj simplu , machiaj de zi , machiaj corector , machiaj de seara , machiaj de ocazie sau machiaj de mireasa.

Unghiile tale pot fi doar ingrijite periodic, dar sa nu uitam ca ele pot fi si infrumusetate pentru ati contura si mai bine un anumit look. Noi te putem ajuta in ambele cazuri cu specialistele noastre in manichiura si pedichiura care iti vor sta la dispozitie pentru a realiza acest lucru.

Dupa cum se bine stie, oglinda sufletului este chipul, pe el putandu-se citi toate starile interioare, trairile, bucuria si suferinta. Trebuie sa acordam o importanta deosebita tenului, sa-l rasfatam si sa fim atenti la modul cum facem asta.

Intr-un ambient placut si relaxant salonul nostru va pune la dispozitie, prin departamentul de cosmetica, tratamente cosmetice complete, epilat cu ceara traditionala si de unica folosinta, vopsit gene si sprancene, pensat, masaj facial, machiaje de zi si ocazie si multe alte sevicii pentru rasfatul dumneavoastra.